Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

EM is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend, op deze dagen zal je bestelling verzonden worden.

Hoe zit het met retourneren?

Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen met daarbij aangehecht het originele kaartje en verpakking. Mocht je artikel niet aan je wensen voldoen, dan kan dit natuurlijk geretourneerd worden, stuur hiervoor ons een mailtje. De kosten en het risico van retourneren zijn voor eigen rekening. LET OP! Vermeld ook altijd je afzender-adres op het retour pakketje, dit om eventuele problemen te voorkomen.

Het zit het met terugbetaling van een geretourneerd artikel?

Zodra wij het artikel binnen hebben zullen wij de terugbetaling in werking zetten, dit duurt maximaal 14 dagen. Noteer in je retourmelding via de mail alvast je bankgegevens.

Kan ik mijn bestelling ook ruilen?

Helaas is ruilen niet mogelijk, hiervoor dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.

Wat zijn de verzendkosten?

Wanneer je een artikel selecteert worden de verzendkosten automatisch berekend in het winkelmandje.

Hoe kom ik in contact met jullie?

Dit kan via info@emcoffeeandmore.nl, 050-2041535 of via de chat op de website.

– Pakketten en geschenken in onderste balk mag weg.

– Tijden in onderste balk kloppen niet zoals ze boven in de balk staan. Ben open van donderdag t/m vrijdag 10.00 – 17.30 en zaterdag 10.-17 (zou je uit kunnen leggen hoe ik dit eventueel later kan wijzigen? Kom er zelf niet helemaal uit namelijk :))

– Op homepagina naast het kopje high tea een nieuw kopje met ‘babyshower’: Je aanstaande vriendin of zus verrassen met een compleet verzorgde babyshower? Dat kan bij EM. Kom genieten van een High Tea en leuke babyshower-spellen. Natuurlijk versieren wij het naar wens voor je. De babyshower is te reserveren vanaf 7 personen, € 15 p.p.